Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2023, 21:25

Ferero: Alkaras veruje da može da pobedi Đokovića

Trener prvog tenisera sveta Karlosa Alkarasa, Huan Karlos Ferero, izjavio je danas njegov štićenik, bez obzira što ima manje iskustva, veruje da može da pobedi Novaka Đokovića u predstojećem polufinalu Rolan Garosa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Alkaras veruje da može da pobedi Đokovića"

Izvor: B92, 08.Jun.2023

Huan Karlos Ferero, trener Karlosa Alkarasa izjavio je da Španac bez obzira što ima manje iskustva, veruje da može da pobedi Novaka Đokovića u polufinalu RG...U razgovoru za Frans pres, Ferero je istakao da u polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske "očekuje najbolju verziju Đokovića"..."Već...

Nastavak na B92...

Alkaras će izvući pouku iz meča protiv Đokovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2023, 20:35

Najbolji teniser sveta Karlos Alkaras izjavio je posle poraza u polufinalu Rolan Garosa da će morati da uči iz mečeva poput ovog koji je izgubio od Novaka Đokovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.