Evo kada Đoković igra za titulu – drugačiji termin od ženskog finala

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 16:18

Evo kada Đoković igra za titulu – drugačiji termin od ženskog finala

Novak Đoković će u nedelju igrati protiv Kaspera Ruda u svom sedmom finalu Rolan Garosa, a ukupno 34. gren slem u karijeri.

Tradicionalno je taj meč počinjao u 15.00, što je bio slučaj i sa finalom u ženskoj konkurenciji, ali kod muškaraca će biti nešto drugačiji.

Organizatori su objavili da će meč između Đokovića i Ruda početi u 14.30 na centralnom terenu "Filip Šatrije".

Naime, pre tog duela od 11.30 igraće se finale ženskog dubla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između tajvansko-kineskog para Hsie–Vang protiv američko-kanadske kombinacije Fernandes–Tausend.

Kako se ne očekuje da će dubl trajati duže od dva sata, bila bi prevelika pauza za prisutne gledaoce, te će finale muškog singla početi pola sata ranije od predviđenog vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POZNAT TERMIN FINALA ROLAN GAROSA: Evo kada Đoković igra sa Rudom za 23. grend slem titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023

Ima priliku da poobara mnoge rekorde...Srpski teniser Novak Đoković i Norvežanin Kasper Rud u nedelju će igrati finale Rolan Garosa na stadionu "Filip Šatrije"...Organizatori su danas objavili i termin meča, a za razliku od ženskog finala koje je krenulo u 15h, njihov meč biće započet u 14:30...Duel...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.