Izvor: Danas, 18.Maj.2023, 18:02

Eparhija raško-prizrenska reagovala na objavu prištinskog ministra o Novaku Đokoviću

Reagujući na objavu na Tviteru ministra kulture i sporta privremenih institucija u Prištini da dolazak najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića na KiM nije "zakonski moguć" jer se nije vakcinisao protiv kovida 19, Eparhija raško–prizrenska je saopštila da je duboko ožalošćena tim činom, napominjući da ta obaveza nije na snazi već više od godinu dana.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Twiter,   Tenis

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Eparhija ožalošćena reakcijom Čekua: Nema razloga za zabranu Đokoviću

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2023

PRIZREN - Eparhija raško–prizrenska saopštila je danas da je duboko ožalošćena izjavom ministra kulture i sporta privremenih prištinskih institucija Hajrule Čekua da nije zakonski moguć dolazak na Kosovo i Metohiju najboljem svjetskom teniseru Novaku Đokoviću jer nije primio vakcinu protiv...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.