Engleki tabloid naseo na lažnu novčanicu sa Đokovićem

Izvor: Radio 021, 05.Jul.2011, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleki tabloid naseo na lažnu novčanicu sa Đokovićem

Na internet stranici britanskog tabloida "San" objavljena je vest da će lik Novaka Đokovića dospeti na novčanicu od 2.000 dinara u čast pobede na Vimbldonu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Englezi nasjeli na šalu o novčanici sa Novakovim likom

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2011

BEOGRAD - Englezi su "nasjeli" na šalu srpskog "tviteraša" o tome da će lik tenisera Novaka Đokovića dospjeti na novčanicu od 2.000 dinara u čast pobjede na Vimbldonu, a u međuvremenu se pojavila i grupa na ''Fejsbuku'' koja želi Novaka na novčanici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lažna novčanica Novaka Djokovića u britanskom tabloidu "San"!

Izvor: SamoProvereno.com, 06.Jul.2011, 11:20

Na internet stranici britanskog tabloida "San" objavljena je vest da će lik Novaka Đokovića dospeti na novčanicu od 2.000 dinara u čast pobede na Vimbldonu. Informacija koju su Englezi uzeli za ozbiljno je, zapravo, šala čiji je autor jedan tviteraš is Srbije. "Šampion Vimbldona Novak Đoković...

Nastavak na SamoProvereno.com...

PRIMILI SE NA FORU – NOLE NA NOVČANICI OD 2000 DINARA!

Izvor: BezZabrane.com, 06.Jul.2011

Engleze lako prevariti. Tabloid San naseo je na dojavu s Tvitera da će lik Novaka Đokovića biti na novčanici Republike Srbije od 2.000 dinara. Zelena boja simbolizuje Đokovićevo grickanje trave, piše San. - Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić razmatraće ovaj predlog tokom nedelje -...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.