Elton Džon posvetio pesmu Novaku Đokoviću i njegovoj devojci

Izvor: S media, 06.Avg.2010, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon posvetio pesmu Novaku Đokoviću i njegovoj devojci

Čuveni britanski pevač Elton Džon posvetio je jednu pesmu Novaku Đokoviću i njegovoj devojci Jeleni Ristić tokom koncerta koji je pre nekoliko večeri održao u Monaku, u okviru Monte Karlo sporting samer festivala

Elton je tokom koncerta rekao da će jednu numeru odsvirati upravo za srpskog teniskog asa i njegovu lepšu polovinu. Nole se nakon koncerta upoznao sa njim i zahvalio na neuobičajenom poklonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a legendarni pevač mu je tada rekao da je veliki fan „belog sporta". Na to je Srbin uzvratio da na svom ajpodu ima brojne Eltonove pesme.

Britanac je u Monaku početkom avgusta održao nekoliko koncerata, i to samo za one sa dubljim džepom, pošto je ulaznica koštala 450 evra po osobi, a u cenu su uključeni program i večera bez pića. Naš teniser je, podsetimo, prošle godine kupio vilu u Monte Karlu, gde će živeti sa svojom devojkom Jelenom.

Učestvujte u velikoj anketi S medije! Biramo najlepšu poznatu Srpkinju. Glasajte OVDE Izvor: Pressonline.rs

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elton Džon posvetio pesmu Novaku Đokoviću i njegovoj devojci Jeleni

Izvor: Svet, 06.Avg.2010

Čuveni britanski pevač Elton Džon posvetio je jednu pesmu Novaku Đokoviću i njegovoj devojci Jeleni Ristić tokom koncerta koji je pre nekoliko večeri održao u Monaku, u okviru Monte Karlo sporting samer festivala. Elton je tokom koncerta rekao da će jednu numeru odsvirati upravo za srpskog teniskog...

Nastavak na Svet...

Elton Džon u sred Monte Karla posvetio pesmu Novaku Đokoviću

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2010

Nedavno je u Monte Karlu održan "Sporting Summer festival ", u okviru koga je nastupao poznati britanski pevač, Elton Džon i tom prilikom posvetio jednu pesmu našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću i njegovoj devojci Jeleni.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.