Đokoviće ugostio patrijarh Porfirije FOTO

Izvor: B92, 27.Jan.2022, 20:00

Đokoviće ugostio patrijarh Porfirije FOTO

Srđan Đoković je podelio deo praznične atmosfere na svom profilu na Instagramu i pokazao kako je porodica Đoković provela Svetog Savu kod patrijarha Porfirija, koji ih je ugostio.

Objavio je fotografije na kojima Novak Đoković sedi pored Porfirija uz čestitke svim pravoslavnim vernicima koji obeležavaju Svetog Savu.

"Danas smo, uz više stotina vernika, u hramu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svetog Save prisustvovali Svetoj liturgiji koju je služio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije u ime sveštenog spomena na Svetog Savu", napisao je Srđan.

Dodao je i kako je svaki praznik uvek najlepši sa porodicom.

"Praznike je najlepše obeležiti sa porodicom, a nasmejana dečija lica koja su ugledala Novaka posebno su ispunila naša srca danas! Srećan Sveti Sava svim pravoslavnim vernicima", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodicu Đoković ugostio patrijarh Porfirije

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2022

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, podijelio je na svom Instagram profilu kako je porodica Đoković Svetog Savu provela kod patrijarha Porfirija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.