Đoković želi da se revanšira Cicipasu za poraz u Šangaju

Izvor: B92, 01.Nov.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković želi da se revanšira Cicipasu za poraz u Šangaju

Novak Đoković i Stefanos Cicipas izaći će na teren Mastersa u Parizu oko 16 časova.

Duel srpskog i grčkog tenisera drugi je na programu, što znači da će meč početi kada duel završe Kristijan Garin i Grigor Dimitrov.

Đoković u prošlosti nije imao lakih duela sa mladim Grkom koji ga je u tri međusobna duela dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta pobedio.

U poslednjem meču, koji je odigran na Mastersu u Šangaju, Cicipas je savladao Đokovića u tri seta, a zanimljivo duel je odigran takođe u četvrtfinalu.

Uloga favorita pripada najboljem teniseru sveta, međutim Stefanos zna kako da igra protiv njega i sigurno nas očekuje zanimljiv duel.

Pobednik ovog duela u polufinalu igraće protiv Dimitrova ili Garina.

Pogledajte sve parove četvrtfinala:

14.00 Garin – Dimitrov

16.00 Đoković – Cicipas

19.30 Šapovalov – Monfis

21.00 Conga – Nadal
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đoković se surovo osvetio Cicipasu za polufinale Pariza!

Izvor: B92, 01.Nov.2019

Novak Đoković se plasirao u polufinale Mastersa u Parizu pobedom nad Stefanosom Cicipasom maksimalnim rezultatom...Đoković je do trijumfa došao za sat vremena tenisa – 6:1, 6:2...Srpski teniser je izjednačio na 2:2 u međusobnom okršaju sa Grkom i osvetio mu se za nedavni poraz na Mastersu u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.