Đoković zaradio više od Nadala

Izvor: B92, 05.Maj.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković zaradio više od Nadala

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zauzima drugo mesto na listi igrača koji su od turnirskih nagrada najviše zaradili u istoriji ’belog sporta’.

Đoković je u dosadašnjem toku karijere zaradio 77.693.686 dolara, što je skoro pet i po miliona više od trećeplasiranog Rafaela Nadala koji je inkasirao 72.218.249.

Novak je dugo bio iza Španca, ali je uspeo da ga prestigne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << početkom godine zahvaljujući velikoj dominaciji u poslednjih nekoliko godina, ali i povećanim nagradnim fondovima na gotovo svim velikim turnirima.

Na prvom mestu neprikosnoveni je Švajcarac Rodžer Federer sa 89.855.509 dolara zarađenih na turnirima.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković zaradio više od Nadala

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Maj.2015

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković zauzima drugo mjesto na listi igrača koji su od turnirskih nagrada najviše zaradili u istoriji ’bijelog sporta’.   Đoković je u dosadašnjem toku karijere zaradio 77.693.686 dolara, što je skoro pet i po miliona više od trećeplasiranog Rafaela Nadala...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.