Đoković zakazao poslednju proveru pred Vimbldon

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 12:48

Đoković zakazao poslednju proveru pred Vimbldon

Srpski teniser Novak Đoković zakazao je poslednju proveru pred Vimbldon.

Srpski teniser će nastupiti na "Đorđo Armani" teniskom klasiku u Hurlingemu, egzibicionom turniru koji se igra pred treći Grend slem u sezoni.

Tako će se na identičan način spremati za Vimbldon, kao i prošle godine kada se obreo na ovom turniru. Potom je po sedmi put slavio u Londonu.

Đoković je trenutno na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odmoru u Portugaliji, a očekuje se da odigra meč na ovom turniru protiv Fransesa Tijafoa. Taj meč bi trebalo da bude na programu u četvrak 29. juna.

Pored njih, za sada su prijavljeni nastupi Luka van Aša, Kaspera Ruda i Dominika Tima.

Turnir je na programu od 27. juna do 1. jula. Vimbldon startuje dva dana kasnije.

Podsetimo, Đoković je bez poraza na travi od 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSLEDNJA PROVERA PRED VIMBLDON: Đoković će nastupati na OVOM TURNIRU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023

Počinje već za četiri dana...Srpski teniser Novak Đoković zakazao je poslednju proveru pred Vimbldon. Srpski teniser će nastupiti na "Đorđo Armani" teniskom klasiku u Hurlingemu, egzibicionom turniru koji se igra pred treći Grend slem u sezoni...Tako će se na identičan način spremati za Vimbldon,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.