Izvor: Piplmetar.rs, 30.Avg.2023, 22:32

Đoković zadovoljan posle pobede: „Još uvek imam glad za tenisom, ne bih voleo da igram protiv sebe“

Sledeći meč igra sa srpskim teniserom Laslo Đereom, koji trenutno zauzima 38. poziciju na ATP listi

Foto: Tanjug/AP


Novak Đoković je pobedio Bernabe Zapatu Miraljesa u drugom kolu US Open-a rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:1, 6:1.
Zadovoljan je bio Novak posle pobede, ali je istakao da je meč bio izuzetno težak.
– Znam, bio je težak meč, pogotovo u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << setu. Bila je tu i senka, dosta vlage. Nisam počeo meč kako treba, ali sam otišao koji stepenik više i jako mi je drago što sam ovako priveo meč kraju- počeo je Novak.
Govorio je Novak i o terminima mečeva.
– Da li je mi je trebalo ovo?! To pomislim! Ne, zato se trenira, da budeš spreman za sve ono što te potencijalno čeka na terenu. Dnevne i noćne termine moramo razlikovati, morate biti spremni. Morate sebe da nagovorite i kada niste spremni i da napredujete.
Istakao je Đoković da se dosta stvari promenilo u odnosu na pre nekoliko godina.
– Različito pre nekoliko godina. Imamo dosta vremena da se oporavimo, da unapredimo i poradimo nešto na našoj igri. Srećan sam što sam se vratio u Njujork, srećan sam što igram na Artur Ešu. To mi daje snagu, još uvek imam glad da igram ovaj sport i da napredujem. Još uvek to imam!
Na pitanje kako bi bilo igrati protiv sebe pre 10 godina, Đoković je kroz osmeh odgovorio:
– Lako! Pobedio bih sam sebe pre šest godina! Lako, u tri seta. Ne bih voleo da igram protiv sebe. Razlikujemo se naš dvojica u iskustvu, ono što radimo u datim momentima, fokusiram se više na bitne stvari. Možda sam imao eksplozivnost pre 10 godina. Još uvek se dobro krećem za jednog starijeg čoveka! – podvukao je Novak uz osmeh.
Sledeći meč igra sa srpskim teniserom Laslo Đereom, koji trenutno zauzima 38. poziciju na ATP listi.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   US Open

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Đoković zadovoljan posle pobede

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Avg.2023, 11:18

Sledeći meč igra sa srpskim teniserom Laslo Đereom, koji trenutno zauzima 38. poziciju na ATP listi Novak Đoković je pobedio Bernabe Zapatu Miraljesa u drugom kolu US Open-a rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:1, 6:1. Zadovoljan je bio Novak posle pobede, ali je istakao da je meč bio izuzetno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.