Đoković vodi 2:1, povečerje u Vimbldonu pomerilo meč za sutra

Izvor: VOA, 14.Jul.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković vodi 2:1, povečerje u Vimbldonu pomerilo meč za sutra

Najbolji srpski teniser Novak Đoković moraće u subotu da završi svoj polufinalni meč na Vimbldonu, koji je prekinut zbog povečerja u toj gradskoj četvrti Londona. U trenutku prekida, posle skoro tri sata igre, Đoković vodi sa 2:1 u setovima protiv trenutno prvog na svetskoj rang-listi Španca Rafela Nadala. Đoković je dobio prvi set 6:4, Nadal uzvratio u drugom 6:3, da bi Đoković u trećem rešio u svoju korist dramatični taj-brejk - 11:9. Pobednika duela Đoković - Nadal u finalu već čeka Južnoafrikanac Kevin Anderson. Prošlogodišnji finalista Ju Es Opena (izgubio u finalu od Nadala), pobedio je Amerikanca Džona Iznera u najdužem polufinalu u istoriji Vimbldona, koje je trajalo 6 sati i 35 minuta. Bilo je 7:6 (6), 6:7 (5), 6:7 (9), 6:4, 26:24.     
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   London

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVA DANA (subota, 14. jul): Meč za treće mesto u Rusiji, Novak nastavlja protiv Nadala

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2018

8932: ĐOKOVIĆ - NADAL, 14.00 (Tenis, Vimbldon) Nastavlja se polufinale Vimbldona u kom se sastaju Novak Đoković i Rafael Nadal. Meč je prekinut zbog mraka pri rezultatu 2:1 za Đokovića u setovima, tako da je Novak na dobrom putu da se plasira u finale. Pobednika u finalu čeka Kevin Anderson....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.