Đoković uživo gledao raspad Mesija i PSŽ-a FOTO

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 00:06

Đoković uživo gledao raspad Mesija i PSŽ-a FOTO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković iskoristio je dan pauze na Rolan Garosu da poseti "Park prinčeva" i isprati šampionsku proslavu Pari Sen Žermena.

Međutim, umesto svadbarske atmosfera, ona je više bila žalosna, jer su navijači pre, za vreme i posle utakmice zviždali Lionelu Mesiju koji definitivno napušta Pariz.

Uprava Pari Sen Žermena ranije tokom dana potvrdila je da će argentinski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbaler otići iz kluba po isteku ugovora krajem meseca, odnosno, da će mu večerašnji meč biti poslednji sa ekipom.

Đoković je pre utakmice sišao na teren i pozdravio se sa velikanima "svetaca", te im čestitao na osvojenom trofeju.

Zatim je sa tribina gledao kako je Klermon slavio trijumf rezultatom 3:2, iako je domaćin vodio sa 2:0.

Novak je meč posmatrao u društvu bivšeg predsednika Francuske Nikolasa Sarkozija, bogatog vlasnika PSŽ-a Nasera Al Kalifija i drugih "viđenih ljudi".

Već u nedelju, otprilike od oko 13.00, Đoković će se boriti za plasman u četvrtfinale Rolan Garosa, kada će igrati protiv Peruanca Huana Pabla Variljasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svi gledali u Đokovića, samo Hrvati u čoveka iza njega

Izvor: B92, 04.Jun.2023

Srpski teniser Novak Đoković iskoristio je slobodan dan da poseti "Park prinčeva" gde su fudbaleri PSŽ-a proslavljali titulu...Ni poraz od Klermona (3:2) nije pokvario raspoloženje, a fokus kamera je bio podjednako i van terena – naročito na tribinama i upravo Đokoviću koji je u svečanoj loži...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.