Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2023, 12:17

Đoković “ukrao“ Sineru najveći ček u istoriji tenisa

Osim što mu je uskratio najveću titulu u karijeri, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković spriječio je Janika Sinera da u džep stavi najveći novčani iznos u istoriji sa jednog turnira i obori njegov rekord iz prošle godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

„To što Novak radi nije čudo nego kvalitet, on sada istražuje nove sfere i dubine“: Koliko dugo Đoković može da nastavi da posle 36. godine bude najbolji na svetu?

Izvor: Danas, 21.Nov.2023

Kada Novak Đoković obori neki novi rekord - to više nije vest. Srpski teniser toliko je navikao planetu na pomeranje granica, da se sada njegovi novi rekordi smatraju potpuno uobičajenim.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.