Djoković u trećem kolu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 01.Okt.2020, 16:34

Djoković u trećem kolu Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u treće kolo Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 66. igrača sveta Litvanca Ričardasa Berankisa posle tri seta, 6:1, 6:2, 6:2.Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 23 minuta. On je u sva tri seta napravio po dva brejka, a Litvanac nije uspeo nijednom da mu oduzme servis.Berankisu je uoči trećeg seta ukazana lekarska pomoć zbog problema sa ledjima.Djoković će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela Kolumbijca Danijela Galana Riverosa i Amerikanca Tenisa Sandgrena.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rolan Garos: Đoković u trećem kolu

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2020

Novak Đoković plasirao se danas u treće kolo Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 66. igrača sveta Litvanca Ričardasa Berankisa posle tri seta, 6:1, 6:2, 6:2...Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 23 minuta...To je treća Đokovićeva pobeda u isto toliko okršaja sa Berankisom – posle...

Nastavak na Radio 021...

Novakov džentlmentski potez posle pobede na Rolan Garosu

Izvor: RTS, 01.Okt.2020

Novak Đoković je sigurno odigrao protiv Ričardasa Berankisa i plasirao se u treće kolo, a nakon meča je napravio jedan šmekerski potez prilikom izjave na terenu. Njega je intervjuisala nekadašnja teniserka i šampionka Vimbldona Marion Bartoli, koja se nedavno porodila. ...

Nastavak na RTS...

Đoković sutra prestiže Federera?

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2020, 16:05

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sutra će igrati meč trećeg kola na Rolan Garosu protiv Danijela Elai Galana a eventualnim trijumfom će Nole će, osim plasmana u četvrto kolo, preskočiti velikog rivala Rodžera Federera.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.