Djoković u polufinalu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 06.Jun.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u polufinalu Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva u Farncuskoj, pošto je u četvrtfinalu pobedio Nemca Aleksandra Zvereva u tri seta, 7:5, 6:2 i 6:2.U njihovom šestom duelu, Djoković je do treće pobede došao posle dva sata i 10 minuta igre.Srpski teniser u polufinalu Rolan Garosa igraće protiv Austrijanca Dominika Tima koji je sa 6:2, 6:4 i 6:2 pobedio Rusa Karena Hačanova.Djoković je u prvom setu bio daleko od svoje prepoznatljive igre tokom prethodnih 10 dana u Parizu, Zverev je na samom startu imao priliku da dodje do prednosti brejka, ali mu to nije pošlo za rukom.Nemac je u devetom gemu ipak došao do brejka i poveo sa 5:4, ali je u trenutku kada je servirao za vodjstvo od 1:0, izgubio gem, a potom je Djoković vezao još dva za vodjstvo u setovima.U naredna dva seta Djoković je nastavio u ritmu iz završnice prvog, pa je na kraju došao do maksimlane pobede.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO MOGU SAMO NAJVEĆI: Đoković poništio sudijsku odluku! NA SVOJU ŠTETU! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Jun.2019

Novak Đoković je u tri seta 7:5, 6:2, 6:2 savladao Nemca Aleksandra Zvereva i plasirao se u polufinale Rolan Garosa, ali je meč u Parizu bio napet posebno u prvom setu, koji je završeni sa tri brejka.

Nastavak na Kurir...

NOVINARI SE UMALO NISU POBILI ZBOG NOVAKA: Ovako izgleda DELIRIJUM kad Đoković dolazi na konferenciju za medije (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 06.Jun.2019

Novak Đoković je u tri seta porazio Nemca Aleksandra Zvereva 7:5, 6:2, 6:2 i plasirao se u polufinale Rolan Garosa u kom će mu u petak rival biti Dominik Tim, koji je u poslednjem četvrtfinalu savladao Karena Hačanova 6:2, 6:4, 6:2.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.