Đoković u finalu Rolan Garosa

Izvor: NTV.rs, 06.Jun.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u finalu Rolan Garosa

Novak Đoković plasirao se drugi put u karijeri u finale Rolan Garosa pobedivši Ernestsa Gulbisa sa 3 : 1. Po setovima: dva puta 6:3, 3:6 i 6:3.
Novak je odlično otvorio duel sa talentovanim Letoncem. Bez većih problema dobio je prva dva seta, ali je naglo pao sredinom trećeg, pa je Gulbis uspeo da se vrati. Ipak, srpski teniser se probudio na vreme i prošao je u još jedno veliko finale.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << njemu će se Novak boriti ne samo za povratak na prvo mesto ATP liste, već i za jedini Gren Slem pehar koji mu nedostaje. Đoković je takođe ovom prilikom postao šesti igrač u Open eri koji je bar po dva puta stizao u finala svih Gren Slem turnira. Istovremeno, Novak se popeo na 12. mesto liste tenisera sa najviše nastupa u Gren Slem finalima, a eventualnom pobedom u nedelju mogao bi da se nađe na još ekskluzivnijoj listi igrača koji su osvajali sve Gren Slem turnire.
Đoković će u finalu igrati sa boljim iz drugog polufinala u kome su rivali Rafael Nadal i Endi Marej.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.