Đoković u finalu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u finalu

DUBAI - Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i Rodžer Federer boriće se za titulu pobjednika ATP turnira serije 500 u Dubaiju.

Đoković je u petak u polufinalu sa 6:0, 5:7, 6:4 porazio Tomaša Berdiha i u nedjelju od 16 časova boriće se za svoju 50. ATP titulu.

Nole je odlično igrao u prvom setu i za samo 23 minute ga riješio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u svoju korist. U drugom je igra bila izjednačena, ali je finišu pripao Čehu. U odlučujućem trećem setu Novak je napravio brejk, koji je sačuvao od kraja meča.

Federer je deklasirao je Bornu Ćorića sa 6:2, 6:1. Mladi hrvatski teniser je sve prijatno iznenadio kada je u četvrfinalu izbacio Endija Marija, ali protiv Federera nije mogao. Poslije pobjede nad Ćorićem, Rodžera Federera pitali su šta misli o tome što 18-godišnjeg Hrvata porede sa Đokovićem.

"Ne, nemojte to da mu radite, ne pravite od njega sljedećeg Novaka", rekao je Federer, koji ima priliku da osvoji 84. titulu u karijeri. Biće to Federerovo deveto finale u Dubaiju, a dosad je osvojio šest titula.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Đoković: Federeru leži Dubai

Izvor: B92, 27.Feb.2015

Novak Đoković rekao je da ga u finalu turnira u Dubaiju očekuje veliki izazov u vidu Rodžera Federera...Srpski teniser pobedio je u polufinalu Tomaša Berdiha sa 2-1 i tako se izborio za 37. međusobni duel sa Švajcarcem...Federer vodi sa 19-17, ali u finalima Đoković vodi sa 7-4. Federer pokušava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.