Đoković u četvrtini finala

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u četvrtini finala

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je u osmini finala Rolan Garosa sa 3 :0 (6:3; 6:2; 6 :2) 45. igrača sveta, Nemca Jan-Lenarda Štrufa i plasirao se u četvrtinu finala pariskog gren slema. Meč je trajao sat i 33 minuta, i nije prekidan uprkos kiši koja je sipila.

U prvom setu protivnici su dobijali svako svoj servis do >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << osmog gema kada je Novak napravio brejk i poveo sa 5 :3, da bi potom bio uspešan na svom servisu i osvojio prvi set sa 6 :3.

Đoković je u nastavku igre, na samom početku drugog seta ponovo oduzeo servis Štrufu, koji je u tom delu igre vidno pao i omogućio Novaku da napravi još jedan brejk za 3 :0. Set u kojem je upadljivo dominirao u svim segmentima igre, Novak je okončao sa 6 :2.

Treći set započeo je, i tekao, identično kao drugi: Novak je na startu oduzeo Štrufu servis, a potom je napravio još jedan brejk za 3 :0. Nemac je, kao u prethodnom setu, dobio samo dva svoja servis gema. Uspešan na svom servisu, Đoković je priveo set rezultatu od 6 :2 i pobedi u meču od 3 :0.

Novak je do osmine finala došao pobedom nad Italijanom Salvatorom Karuzom, dok je Štruf u toj rundi turnira nadigrao Hrvata Bornu Ćorića.

Đokovićev protivnik u četvrtini finala biće bolji u duelu Fonjini-Zverev. Fonjini je do osmine finala stigao pobedom nad Špancem Bautistom, a Zverev je u trećem kolu eliminisao Dušana Lajoviča.

Jan-Lenard i Novak sastali su se pre ovog susreta jednom, na turniru u Dohi 2017. godine, kada je Novak slavio sa 2 :0.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković lako protiv Štrufa za četvrtfinale Rolan Garosa

Izvor: Beta, 03.Jun.2019

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 6:3, 6:2, 6:2. Djoković je do druge pobede u isto toliko mečeva protiv Štrufa stigao posle sat i 33 minuta igre.Prvi teniser sveta će u svom desetom uzastopnom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.