Djoković u četvrtfinalu mastersa u Parizu

Izvor: Beta, 31.Okt.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković u četvrtfinalu mastersa u Parizu

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu, pošto je danas pobedio Britanca Kajla Edmunda sa 7:6, 6:1.Djoković je ovom pobedom uvećao prednost u medjusobnim duelima nad Britancem na 5:1.Prvih 11 gemova teniseri su odigrali bez ijedne brejk šanse, da bi Djoković potom u 12. propustio dve brejk, odnosno set lopte. Umesto toga, set je rešen u taj-brejku koji je dobio srpski teniser sa 9:7.Za razliku od prvog, u drugom nije bilo mnogo neizvesnosti. Od rezultata 1:1, Djoković je do kraja osvojio sve gemove. Meč je trajao sat i 22 minuta.Djoković će u četvrtfinalu igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa, koji je danas bio bolji od Australijanca Aleksa de Minora sa 6:3, 6:4.Djoković i Cicipas su do sada odigrali tri meča i pobedu više ima grčki teniser. U četvrtfinale danas su se plasirali još i Grigor Dimitrov i Kristijan Garin.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đoković optimista uoči četvrtfinala

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2019

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas na Mastersu u Parizu da je njegov predstojeći protivnik u četvrtfinalu, Grk Stefanos Cicipas, „jedan od najboljih igrača sveta“ i da nestrpljivo iščekuje duel s njime. „Neka bolji pobedi“, rekao je Novak izbegavajući da prognozira ishod tog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.