Djoković u četvrtfinalu Austalijan opena (VIDEO)

Izvor: Beta, 14.Feb.2021, 16:00

Djoković u četvrtfinalu Austalijan opena (VIDEO)

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u četvrtfinale Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedio 14. igrača sveta Kanadjanina Miloša Raonića posle četiri seta, 7:6, 4:6, 6:1, 6:4.Prvi teniser sveta je pobedio posle dva sata i 56 minuta.Teniseri su u prvom setu bili sigurni na svom servisu i odigran je taj brejk koji je Djoković dobio sa 7:4. Prvi teniser sveta je u drugi set ušao sa manje energije i dozvolio Raoniću da u petom gemu napravi brejk. Do kraja seta Kanadjanin je bio siguran na svom servisu i rutinski priveo set kraju.Djoković je u trećem setu uspeo da osvoji dva vezana brejka, u četvrtom i šestom gemu, što mu je ubrzo bilo dovoljno za osvajanje seta.U četvrtom setu oba tenisera su bila sigurna na svoj servis, sve do devetog gema kada je Djoković uspeo da napravi brejk, i u sledećem gemu odservira za set i pobedu.Djoković će u četvrtfinalu igrati protiv sedmog igrača sveta Nemca Aleksandra Zvereva.Zverev je ranije danas pobedio srpskog tenisera Dušana Lajovića sa 6:4, 7:6, 6:3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nadal se muči i pobeđuje, Medvedev i Rubljov u ruskom četvrfinalu

Izvor: RTS, 15.Feb.2021, 08:43

Drugi teniser sveta Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Australijan opena trijumfom nad Fabiom Fonjinijem u tri seta. Nadal ponovo nije blistao, delom i zbog povrede koju vuče, ali je uspeo da pobedi Italijana rezultatom 6:3, 6:4, 6:2. Među osam najboljih plasirali su se Danil Medvedev...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.