Đoković stigao u Zadar: Jedva čekam da izađem na teren

Izvor: RTS, 16.Jun.2020, 18:01

Đoković stigao u Zadar: Jedva čekam da izađem na teren

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da se veoma raduje predstojećem turniru Adrija tura u Zadru i da jedva čeka da izađe na teren.
Srpski teniser u utorak je stigao u Zadar, gde će ovog vikenda biti održana druga stanica njegovog regionalnog teniskog spektakla.

"Pre svega, radujem se što sam prvi put u Zadru. Zahvalan sam svim teniserima koji su se odazvali, Hrvatskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniskom savezu, svima u organizaciji, muzičarima koji su se odazvali, medijima... Jedva čekam da izađem na teren. Ovaj turnir će poslati divnu, snažnu pozitivnu poruku celom svetu, jer će Zadar ovih dana biti sportski centar sveta", rekao je Đoković.
Novaka je na aerodromu u Zadru dočekala predsednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.
"Dobro nam došli u Zadar i Hrvatsku. Zahvalni smo što je Adrija tur ovog vikenda upravo u ovom gradu koji živi za sport. Ovaj turnir je neizmerna sportska i turistička promocija za Hrvatsku. Verujem da ce Vam se svideti novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza na kojem će biti igrano. Svim teniserima želim dobre mečeve i neka najbolji pobedi", rekla je Babićeva.
Regionalni i humanitarni turnir Adrija tur nastao je na inicijativu srpskog tenisera, a prošlog vikenda startovao je u Beogradu.
Turnir u Zadru na programu je od 20. i 21. juna, a uz teniske mečeve publika će imati priliku da uživa u muzičkom program u kom će nastupiti Džiboni i Petar Grašo, a planiran je koncert iznenadenja.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.