Đoković stigao Samprasa, napada Lendla i Agasija

Izvor: RTS, 29.Avg.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković stigao Samprasa, "napada" Lendla i Agasija

Srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković posle pobede nad Huanom Ignasiom Londerom stigao je do 71. trijumfa u karijeri na Ju-Es openu i petog mesta večne liste grend slema u Njujorku.
Đoković je izjednačio rezultat sportskog idola Pita Samprasa, a ispred njega su sada samo Ivan Lendl sa 73 pobede, Andre Agasi (79), Rodžer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Federer (87) i Džimi Konors (98).

Branilac trofeja i četiri puta pobednik na "Flešing Medouzu" do devetog trijumfa na istom turniru u nizu došao je uz probleme sa povredom ramena.
Đoković je posle pobede izjavio za RTS da je zahvalan što je uspeo da privede meč kraju.
Srpski as u sledećoj rundi bi mogao da igra protiv su Dušana Lajovića, ukoliko savlada Amerikanca Denisa Kudlu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak u Njujorku stigao Samprasa, "napada" Lendla i Agasija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019

Srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković posle pobede nad Huanom Ignasiom Londerom stigao je do 71. trijumfa u karijeri na US openu i petog mesta večne liste gren slema u Njujorku...Đoković je izjednačio rezultat sportskog idola Pita Samprasa, a ispred njega su sada samo Ivan Lendl sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ĐOKOVIĆ STIGAO SAMPRASA: Novakove naredne mete Lendl i Agasi

Izvor: Kurir, 29.Avg.2019

Srpski teniser i svetski broj jedan Novak Đoković posle pobede nad Huanom Ignasiom Londerom stigao je do 71. trijumfa u karijeri na US openu i petog mesta večne liste gren slema u Njujorku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.