Đoković se oglasio o gašenju kluba i vraćanju teniskog centra Beogradu

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 17:05

Đoković se oglasio o gašenju kluba i vraćanju teniskog centra Beogradu

Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije posle eliminacije u Rimu, a jedna od tema bio je i njegov teniski centar u Beogradu.

Odluka je doneta da će se od 1. juna zvanično vratiti taj teniski centar Beogradu, a klub koji je tu vodio će prestati sa radom.

Đoković nije hteo, barem za sada, da govori o gašenju njegovog kluba u Beogradu i vraćanja teniskog centra gradu Beogradu.

"Zvanično saopštenje će izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uskoro, neću ništa da govorim o tome", istakao je Đoković.

Osvrnuo se i na sam meč i poraz od Holgera Runea.

"Spori uslovi. Ovo je jedan od najhladnijih i najvlažnijih turnira na kojima sam igrao. Mnogo kiše. On je veoma brz i talentovan, dinamičan igrač. BIo je bolji. Igrao je predobro za mene tokom većeg dela meča. Loše sam počeo treći set i tu se meč prelomio za njega. Zaslužio je da pobedi", rekao je Đoković.

Na pitanje da li je i dalje optimističan kada su u pitanju njegove šanse za Rolan Garos.

"Da", glasio je odgovor koji je potom na pitanje da li nas očekuje najotvorenije Otvoreno prvenstvo Francuske rekao da to zavisi od toga da li će igrati Rafael Nadal, a kao drugog favorita istakao Karlosa Alkarasa.

Kiša muči organizatore turnira u Rimu, pa su se mnogi zapitali da li je rešenje postavljanje krovova.

"Uvek je debata. To je velika investicija. Ne znam da li mogu to da naprave ovde. Mnogo je spomenika pod zaštitom, jako je teško dobiti zaštitu. Imali smo ranije dan-dva kiše, sada je konstantno. Morate to da prihvatite", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.