Đoković savladao Nišikorija na startu Mastersa u Londonu

Izvor: Studio B, 15.Nov.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković savladao Nišikorija na startu Mastersa u Londonu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković pobedom je startovao odbranu titule na završnom Mastersu u Londonu, pošto je u prvom kolu savladao Japanca Keija Nišikorija sa 6:1, 6:1.

Srpski teniser je do pete pobede u sedmom međusobnom duelu protiv Nišikorija stigao posle nešto više od 60 minuta sjajne igre.

Đoković je od starta >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zaigrao odlično i brzo poveo sa 3:0. Osmi teniser sveta nije imao šanse protiv danas nezaustavljivog Đokovića, koji je prvi set osvojio posle pola sata igre.

U drugom setu preslikana igra iz prvog, Đoković odmah uzima servis protivniku i do kraja mirno privodi meč kraju.

Meč u Londonu počeo je minutom ćutanja zbog tragičnog terorističkog napada u Parizu.

Đoković se nalazi u "Sten Smit" grupi zajedno sa Rodžerom Federerom, Tomašem Berdihom i Keijem Nišikorijem, dok se u drugoj grupi "Ilije Nastase" nalaze se Endi Marej, Stanislas Vavrinka i David Ferer.

U drugom meču "Sten Smit" grupe od 21.00 sati sastaju se Rodžer Federer i Tomaš Berdih.

Po dva najbolja tenisera iz svake grupe unakrsno će se sastati u polufinalu, a 1.500 ATP bodova brani Đoković.

Ukupan nagradni fond Mastersa u Londonu iznosi 7.000.000 dolara.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

(VIDEO) ZBRISAO NIŠIKORIJA: Đoković sa samo dva izgubljena gema počeo odbranu titule u Londonu

Izvor: Kurir, 15.Nov.2015

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković savladao je u meču prvog kola grupe A na završnom Mastersu u Londonu Japanca Keija Nišikorija 6:1, 6:1...Đoković, koji je ostvario 22 uzastopnu pobedu će u utorak u drugom kolu igrati protiv Berdiha ili Federera..Drugi set..5:1 - Još samo gem do novog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.