Đoković saopštio kada bi trebalo da izađe ponovo na teren

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković saopštio kada bi trebalo da izađe ponovo na teren

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, još nije saniorao rame koje je povredio tokom US Opena. Međutim, proces rehabilitacije ne bi trebalo još dugo da traje.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Španije u meču sa Australijom je 1.62.
Hvala svima na velikoj podršci i interesovanju za stanje mog ramena. U procesu sam rehabilitacije i nadam se da ću biti spreman već za sledeći >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << turnir u Tokiju. Svakako vam se javljam sa novostima. Hvala vam još jednom – napisao je Đoković na društvenim mrežama.
Podsetimo, Nole je zbog povrede ramena predao meč Stenu Vavrinki, u osmini finala US Opena. Bolovi su bili jači od želje da sačuva njujoršku krunu… Turnir u Tokiju počinje 30. septembra.

The post Đoković saopštio kada bi trebalo da izađe ponovo na teren appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Japan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.