Izvor: RTS, 20.Nov.2020, 09:40

Đoković sa Zverevom u borbi za polufinale

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković sastaje se sa Aleksanderom Zverevom u trećem kolu Završnog turnira u Londonu. Pobednik ovog duela plasiraće se u polufinale, gde će igrati protiv Dominika Tima. Meč počinje u 15 časova, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak Đoković je odlično počeo učešće na Završnom turniru pobedom nad Dijegom Švarcmanom sa 6:3, 6:2, ali je u drugom meču poražen od Danila Medvedeva sa 6:3; 6:3, pa će za učešće u polufinalu morati da nadigra današnjeg suparnika.

Na drugoj strani, Aleksander Zverev je u prvom meču izgubio od Medvedeva sa 6:3, 6:4, da bi u drugom nadigrao Švarcmana sa 6:3, 4:6, 6:3.
Pobednik duela Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva biće drugi polufinalista iz grupe "Tokio 1970" na Završnom turniru u Londonu.
Đoković i Zverev su do sada pet puta odmeravali snage na terenu a u pobedama sa 4:1 ubedljivo vodi naš teniser.
Početak meča Đokovića i Zvereva je u 15.00, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pobedio Zvereva za plasman u polufinale, Medvedev lako protiv Švarcmana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog godišnjeg ATP turnira u Londonu, pošto je danas u trećem kolu takmičenja po grupama pobedio Nemca Aleksandra Zvereva u dva seta, sa 6:3, 7:6 (7:4)...Đoković je zauzeo drugo mesto u grupi i sutra će u polufinalu igrati protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đoković pobedio Zvereva!

Izvor: RTS, 20.Nov.2020

. Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Aleksandera Zvereva i plasirao se u polufinale Završnog turnira. Đoković je u odlučujućem meču grupe Tokio 1970 bio bolji od Zvereva sa 6:3, 7:6 (7:4) i ponovo se našao među četvoricom najboljih u Londonu, gde ga čeka Dominik Tim.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.