Đoković razbio Nadala i na egzibiciji

Izvor: B92, 02.Okt.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković razbio Nadala i na egzibiciji

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Rafaela Nadala sa 6:4, 6:2 u egzbicionom meču odigranom na Tajlandu.

Iako je reč o egzibiciji, obojica tenisera odigrali su veoma ozbiljan meč koji je Novak završio za nešto manje od sat vremena igre.

U Bankgoku nije viđen preterano uzbudljiv meč – Nadal se držao u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << setu, ali je srpski igrač potpuno preuzeo inicijativu u drugom delu igre, pa je i očekivana zabava izostala.

Ovaj događaj, kako su naveli organizatori, ima za cilj da vrati optimizam i poverenje ljudi u bezbednost posle terorističkog napada u avgustu u kojem je poginulo 20 ljudi.

Srpski i španski teniser su prethodno obučeni u tajlandske tradicionalne svilene jakne posetili mesto gde se dogodio bombaški napad i tom prilikom poklonili teniske rekete predsedniku tajlandske Vlade koji ih je zamolio da promovišu turizam te zemlje.

Đoković je poslednji put bio u Tajlandu 2008. kada je izgubio u finalu od Francuza Žo-Vilfrida Conge, dok je Nadal 2010. bio poražen u polufinalu Bangkoka.

Egzibicioni meč predstavlja uvertiru turnira u Pekingu, na kojem je Đoković nezaustavljiv od 2012. godine, a koji je osvajao pet puta.

.

.

.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal preslab za Đokovića

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Okt.2015

BANKOK - Najbolji teniser svijeta Novak Đoković savladao je Rafaela Nadala sa 6:4, 6:2 u egzbicionom meču odigranom na Tajlandu...Iako je riječ o egzibiciji, obojica tenisera odigrali su veoma ozbiljan meč koji je Novak završio za nešto manje od sat vremena igre...U Bankgoku nije viđen preterano...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.