Izvor: Piplmetar.rs, 09.Mar.2024, 10:31

Đoković provozao Cicipasa u kolicima za prodavnicu, pa saznao termin svog prvog meča u Indijan Velsu

M. M.


Šou Srbina i Grka

Printskrin: X/@TheTennisLetter


Činjenicu da je došao ranije u SAD, kao i da još nije odigrao niedan zvaničan meč, Novak Đoković je iskoristio kako bi, pored treninga, uživao sa porodicom i ostalim kolegama teniserima!
Tako je u jednom trenutku „završio“ sa Stefanosom Cicipasom kog je vozio u kolicima za prodavnicu, te ostavio u čudu prolaznike koji su hteli >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da ih fotografišu. I uspeli su u tome.
U međuvremenu, Đoković je saznao termin svog prvg meča protiv Aleksandra Vukića i na teren će u noći između subote i nedelje – ne pre 23 sata.
Novak Djokovic buys Stefanos Tsitsipas at the grocery store 😆📸Sarah Hourihan on Facebook pic.twitter.com/gcqzAIMIDk— TennisONE App (@TennisONEApp) March 8, 2024
Program počinje u 20 časova, na teren će najpre izaći Koko Gof i Klara Burel, a nedugo nakon njih svoje snage će odmeriti Tejlor Fric i Alehandro Tabiljo.
To u praksi znači da Đoković pre ponoći definitivno ne bi trebalo da počne svoj susret, mada sve zavisi koliko se prethodna dva budu brzo odvijala.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković i Cicipas napravili šou na ulici, prolaznici oduševljeni FOTO

Izvor: B92, 09.Mar.2024

Novak Đoković će pokušati da dođe do rekordne šeste titule na Indijan Velsu i tako "pobegne" Rodžeru Federeru koji ima isti broj titula na ovom turniru...S obzirom na to da je Novak došao ranije u SAD, kao i da još nije odigrao nijedan zvaničan meč, Đoković je to iskoristio kako bi, pored...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.