Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković preko Dimitrova do finala Pariza

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je u polufinalu pariskog Mastersa Bugarina Grigora Dimitrova sa 2:0 (7:6; 6:4) i plasirao se u finale. Meč je trajao sat i 38 minuta.

Dvojica protivnika bila su prilično ujednačena u igri što se naročito videlo u prvom setu kada su dobijali svaki svoj servis, tako da su neminovno ušli u taj-brek. Nakon nekoliko retko dugih i uzbudljivih poena, i pošto je u taj-breku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << napravio duplu servis grešku, Novak je uspeo prvi set da reši u svoju korist.

U drugom setu srpski teniser je nastupio agresivnije i uspeo je da oduzme protivniku servis u petom gemu za 3:2. S tim jednim brejkom prednosti, Novak je okončao set s rezultatom 6:4 u svoju korist i osigurao pobedu u meču.

Đoković je u četvrtfinalu nadigrao Stefanosa Cicipasa, a Dimitrov je eliminisao Kristijana Garina.

Novak će u finalu igrati protiv boljeg u polufinalnom meču izmešu Denisa Šapovalova i Rafaela Nadala.

Bio je to deseti susret prvog igrača sveta i Dimitrova, koji zauzima 27. poziciju na rang listi. U prethodnih devet susreta, Novak je slavio osam puta, a Grigor samo jednom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djoković u finalu masters turnira u Parizu

Izvor: Beta, 02.Nov.2019

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u finale masters turnira u Parizu, pošto je u polufinalu pobedio Bugarina Grigora Dimitrova u dva seta 7:6 (5) i 6:4.Djoković je u njihovom 10. duelu do devete pobede došao posle sat i 37 minuta igre.Srpski teniser u finalu masters turnira u Parizu igraće...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.