Đoković predao meč Lopezu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković predao meč Lopezu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, zbog problema sa okom, predao je večeras meč četvrtfinala turnira u Dubaiju protiv Španca Felisijana Lopeza.

Đoković je zbog problema sa okom, koji su se pojavili sredinom prvog seta, odlučio da ranije završi meč, nakon što je izgubio prvi deo igre sa 6:3.

Ovo je prvi poraz Đokovića od novembra prošle godine, kada ga je na završnom turniru u Londonu savladao Švajcarac Rodžer Federer.

Lopez će u polufinalu igrati protiv Kipranina Markosa Bagdatisa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković predao meč Lopezu zbog problema sa okom

Izvor: Press, 25.Feb.2016

. Najbolji teniser sveta Novak Đoković, zbog problema sa okom, predao je večeras meč četvrtfinala turnira u Dubaiju protiv Španca Felisijana Lopeza.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.