Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković poslije velike borbe savladao Raonića

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju, pošto je noćas u četvrtfinalu poslije tri seta i velike borbe savladao Kanađanina Miloša Raonića 7:5, 4:6, 6:3.

Ðoković je prethodno odigrao i nastavak meča osmine finala protiv Grigora Dimitrova, pa je praktično za samo nekoliko sati upisao dvije važne pobjede.

Srpski as u polufinalu će igrati protiv Hrvata Marina Čilića, koji je nadigrao Španca Pabla Karenju Bustu 7:6 (9:7), 6:4.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6,3 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u neverovatnom ritmu: Dve pobede za veče najboljeg srpskog tenisera

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2018

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u polufinale Mastersa u Sinsinatiju, pošto je noćas u četvrtfinalu savladao Kanađanina Miloša Raonića 7:5, 4:6, 6:3...Ðoković je prethodno odigrao i nastavak meča osmine finala protiv Grigora Dimitrova, pa je praktično za samo nekoliko sati...

Nastavak na BKTV News...

NOVAK POBESNEO, PA SLOMIO REKET: Đoković objasnio eksploziju emocija u sebi na meču sa Raonićem (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Avg.2018

Novak Đoković je posle više od dva i po sata borbe slomio Miloša Raonića u četvrtfinalu Mastersa u Sinsinatiju u meču tokom kog je pokazao burne emocije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.