Đoković posle preokreta do četvrtfinala turnira u Banjaluci

Izvor: Beta, 19.Apr.2023, 19:13

Đoković posle preokreta do četvrtfinala turnira u Banjaluci

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u četrvtfinale turnira Srpska open u Banjaluci, pošto je savladao Francuza Luka Van Aša sa 2:1 po setovima 6:7, 6:3, 6:2.Srpski teniser je do pobede nad 87. igračem na ATP listi stigao posle dva sata i 42 minuta igre.U prvom setu viđen je po jedan brejk na obe strane pa se pobednik odlučivao u taj-brejku, u kom je Van Aš slavio sa 7:4.Do izjednačenja Đoković je stigao brejkovima u trećem i devetom gemu drugog seta.U odlučujućem setu prvi je do brejka stigao Francuz, ali je najbolji teniser sveta u drugom, četvrtom i osmom gemu oduzeo servis protivniku i stigao do pobede.U četvrtfinalu, Đoković će igrati protiv boljeg iz duela sunarodnika Dušana Lajovića i Francuza Gregora Barera.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ IMAO VELIKU PODRŠKU PROTIV FRANCUZA: Predsednik Republike Srpske u društvu legendarnog košarkaša Zvezde bodrio Novaka! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2023

Pobeda nakon preokreta protiv perspektivnog rivala! ‘Prvi reket sveta’, Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Banjaluci. Srbin je preokretom obeležio debi na ovosezonskom Srpska openu, jer je nadoknadio set zaostatka i sa 2:1 (6:7, 6:3, 6:2) savladao mladog Francuza, Luku van...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.