Izvor: Beta, 17.Maj.2010, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković ponovo iza Nadala

BEOGRAD, 17. Maja 2010. (Beta) - Srpski teniser Novak Djoković nazadovao je za jedno mesto na danas objavljenoj svetskoj ATP rang listi, pa je sada zvanično treći igrač sveta.

Djoković je drugu poziciju prepustio Rafaelu Nadalu, koji se na to mesto vratio osvojivši turnir Masters serije u Madridu u čijem je finalu savladao najboljeg tenisera sveta Rodžera Federera.

Prethodno je Nadal osvojio i titule u Rimu i Monte Karlu i dokazao da se vratio u prepoznatljivu formu zbog koje će biti veliki favorit na predstojećem Rola Garosu na kome je već četiri puta bio šampion.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP lista: Novak nazadovao

Izvor: Sportal.rs, 17.Maj.2010

Srpski teniser Novak Đoković nazadovao je za jedno mesto na danas objavljenoj svetskoj ATP rang listi, pa je sada zvanično treći igrač sveta.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković ponovo iza Nadala

Izvor: RTS, 17.Maj.2010

Srpski teniser Novak Đoković nazadovao je za jedno mesto na objavljenoj svetskoj ATP rang-listi, pa je sada zvanično treći igrač sveta...Đoković je drugu poziciju prepustio Rafaelu Nadalu, koji se na to mesto vratio osvojivši turnir Masters serije u Madridu. Nadal je u finalu nadigrao Rodžera...

Nastavak na RTS...

Novak ustupio mesto Nadalu

Izvor: Glas javnosti, 17.Maj.2010

Srpski teniser Novak Đoković nazadovao je za jedno mesto na danas objavljenoj svetskoj ATP rang-listi, pa je sada zvanično treći igrač sveta...Đoković je drugu poziciju prepustio Rafaelu Nadalu, koji se na to mesto vratio osvojivši turnir masters serije u Madridu, u čijem je finalu savladao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.