Djoković ponovo drugi na svetu

Izvor: Beta, 13.Sep.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković ponovo drugi na svetu

BEOGRAD, 23. avgusta 2010. (Beta) - Srpski teniseri Novak Djoković i Janko Tipsarević napredovali su na ATP rang listi objavljenoj u ponedeljak.

Djoković je pretekao Rodžera Federera na drugom mestu na listi, pošto je Švajcarca pobedio u polufinalu Otvorenog prvenstva Australije. Priliku da dodatno popravi plasman Djoković će imati u ponedeljak uveče u finalu sa liderom ATP liste Rafaelom Nadalom. Taj meč trebalo je da se igra u nedelju, ali je kiša u Njujorku uslovila pomeranje termina.

Janko Tipsarević je posle pobede nad devetim nosiocem Endijem Rodikom i plasmana u treće kolo Ju Es Opena napredovao za sedam mesta i sada je 37. na svetu. Viktor Troicki, koji u Njujorku nije imao sreće sa žrebom, pa je već u prvom kolu igrao sa Djokovićem, ostao je na 47. poziciji.


Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.