Đoković počinje odbranu titule u Majamiju u nedelju posle ponoći

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković počinje odbranu titule u Majamiju u nedelju posle ponoći

Najbolji svetski teniser Novak Đoković postavljen je na masters turniru u Majamiju za prvog nosioca i slobodan je na startu takmičenja, a njegov protivnik u drugom kolu biće pobednik duela između Kipranina Markosa Bagdatisa i Argentinca Leonarda Majera, određeno je žrebom.

Odbranu titule na turniru, koji se igra od 21. marta do 1. aprila, Đoković će započeti u noći između subote i nedelje od jedan sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po srednjeevropskom vremenu.

Đokovićevi potencijalni rivali u nastavku takmičenja su:

3. kolo: Viktor Troicki (Srbija, 27)

4. kolo: Felisijano Lopes (Španija, 15), Rišar Gaske (Francuska, 17)

Četvrtfinale: David Ferer (Španija, 5), Huan Martin Del Potro (Argentina, 11)

Polufinale: Rodžer Federer (Švajcarska, 3), Mardi Fiš (SAD, 8), Endi Rodik (SAD, 31).

Rafael Nadal (Španija, 2), Endi Marej (Velika Britanija, 4), Žo-Vilfrid Conga (Francuska, 6), Tomaš Berdih (Češka, 7), Janko Tipsarević (Srbija, 9) i Džon Izner (SAD, 10) su u donjem delu žreba, tako da Đoković sa njima ne može da se sastane pre finalnog meča.

Prošle godine svetski broj jedan je u finalu savladao Nadala u tri seta - 4:6, 6:3, 7:6 (7:4).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na redu je Majami

Izvor: RTS, 19.Mar.2012

Odbranu titule u Majamiju Novak će započeti u noći između subote i nedelje od jedan sat po srednjoevropskom vremenu. Prvi reket sveta slobodan je u prvom kolu. U drugom igra sa pobednikom duela Bagdatis–Majer, određeno je žrebom. ..Najbolji svetski teniser Novak Đoković postavljen je na Masters...

Nastavak na RTS...

Ðoković kreće u odbranu titule u nedjelju

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2012, 01:03

MAJAMI - Najbolji svjetski teniser Novak Ðoković postavljen je na masters turniru u Majamiju za prvog nosioca i slobodan je na startu takmičenja, a njegov protivnik u drugom kolu biće pobjednik dvoboja Kipranina Markosa Bagdatisa i Argentinca Leonarda Majera, određeno je žrijebom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ATP i WTA Majami: Novak na Viktora, Jelena i Ana na suprotnim stranama

Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2012

Od srede pa do 1. aprila Majami će biti centar teniskog sveta pošto će se najbolji igrači i igračice boriti za trofeje. Na ATP turniru za prvog nosioca postavljen je branilac trofeja Novak Đoković i zbog toga će u prvom kolu biti slobodan.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.