Đoković pobedom protiv Kovačevića započeo učešće na Rolan Garosu

Izvor: Beta, 29.Maj.2023, 16:52

Đoković pobedom protiv Kovačevića započeo učešće na Rolan Garosu

Treći teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je u Parizu pobedio američkog igrača Aleksandra Kovačevića sa 6:3, 6:2, 7:6 (1).Dvostruki šampion Rolan Garosa je do pobede nad 114. teniserom sveta došao za dva sata i 26 minuta.Đoković je tokom prva dva seta dominirao, a u prilog tome govori podatak da Kovačević u gemovima na servis srpskog igrača nije osvojio više od jednog poena.Srpski teniser je treći set počeo brejkom, ali je u nastavku Kovačević pružio jači otpor. Prvo je američki igrač imao tri vezane brejk lopte, da bi do brejka konačno stigao u šestom gemu.Đoković je već u narednom gemu ponovo oduzeo servis rivalu, ali se Kovačević nije predao i u 10. gemu stiže do novog izjednačenja.Teniseri su u nastavku čuvali svoje servise, pa je set odlučen u taj-brejku, koji sa 7:1 dobija Đoković.U drugom kolu pariskog grend slema Đoković igra protiv 83. igrača sveta Mađara Martona Fučoviča. U četiri dosadašnja meča Đoković je ostvario isto toliko pobeda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija ostala bez jednog predstavnika na Rolan Garosu! Međedović izbegao metlu, ali ne i ubedljiv poraz!

Izvor: 24sedam.rs, 29.Maj.2023

Mladi teniser je na startu Otvorenog prvenstva Francuske poražen od Amerikanca Markosa Hirona u četiri seta

Nastavak na 24sedam.rs...

Rolan Garos: Đoković lako do 2. kola, ispali Međedović, Lajović i Krajinović

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2023

Treći teniser sveta Novak Đoković plasirao se u 2. kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio američkog igrača srpskog porekla Aleksandra Kovačevića.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.