Đoković pobedio i Frica i kišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 17:17

Đoković pobedio i Frica i kišu

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u osminu finala Masters turnira u Rimu, pošto je u drugom kolu pobedio Amerikanca Tejlora Frica, 6:3, 7:6 (5) .

Meč drugog kola između najboljeg tenisera sveta i 31. igrača na ATP listi bio je prekinut u završnici drugog seta na tri sata zbog kiše u Rimu.

Đoković je odlično počeo meč i ranim brejkom stekao, ispostavilo se, nedostižnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prednost za Amerikanca. U drugom setu nastavljeno je u istom ritmu, srpski teniseri ponovo je u ranoj fazi došao do brejka, ali ovaj put Fric je uspeo da se vrati i meč odvede u taj-brejk.

Odlučujući gem drugog seta posle velike borbe pripao je Đokoviću rezultatom 7:5.

Đoković će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela između Britanca Kamerona Norija i Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

Nagradni fond Mastersa u Rimu je 2.082.960 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nastavljen meč između Đokovića i Frica

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2021

Meč drugog kola na Mastersu u Rimu između najboljeg tenisera svijeta Novaka Ðokovića i Amerikanca Tejlora Frica nastavljen je poslije skoro tri sata prekida.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.