Đoković pobedio Federera za finale Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pobedio Federera za finale Rolan Garosa

PARIZ -

Novak Đoković se plasirao u finale Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu pošto je danas u polufinalu savladao Rodžera Federera sa 3:0 u setovima - 6:4, 7:5, 6:3.

Najbolji teniser sveta zabeležio je 12. pobedu nad Švajcarcem u njihovom 26. međusobnom duelu, a plasman u finale doneo mu je novih 480 bodova na ATP listi.

Đoković se u svom prvom finalu Rolan Garosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u karijeri sastaje sa braniocem titule, šestostrukim šampionom Rafaelom Nadalom, koji je ranije danas savladao zemljaka Davida Ferera sa 6:2, 6:2, 6:1.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Federer,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.