Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2023, 21:34

Đoković otvoreno: Ja sam za mogućnost izbora (VIDEO)

​Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković zapušio je usta svim kritičarima. Nakon pandemije kovid virusa nije želio da primi vakcinu što ga je dosta dugo odvojilo van terena i stvorilo brojne probleme na raznim turnirima, a to je kulminiralo odlaskom na Australijan Open.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Đoković jednom rečenicom zatvorio sva pitanja o vakcinama VIDEO

Izvor: B92, 09.Dec.2023

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, u jednom od nedavnih intervjua bio je upitan o svom stavu o vakcinama...Svojim odgovorom na ovu temu, može se reći da je Nole zapušio usta svim kritičarima i "hejterima". Naime, nakon pandemije kovid virusa, popularni teniser nije želeo da primi vakcinu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.