Đoković jednom rečenicom zatvorio sva pitanja o vakcinama VIDEO

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 21:45

Đoković jednom rečenicom zatvorio sva pitanja o vakcinama VIDEO

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, u jednom od nedavnih intervjua bio je upitan o svom stavu o vakcinama.

Svojim odgovorom na ovu temu, može se reći da je Nole zapušio usta svim kritičarima i "hejterima". Naime, nakon pandemije kovid virusa, popularni teniser nije želeo da primi vakcinu što ga je dosta dugo odvojilo van terena i stvorilo mu brojne probleme na raznim turnirima, a sve je kulminiralo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlaskom na Australijan Open.

Međutim, u najskorijem intervjuu je istakao da nije ni pro, ni anti-vakser. On je istakao da će uvek podržati filozofiju mogućnosti izbora.

"Ljudi pokušavaju da me deklarišu kao anti-vaksera. Nisam anti-vakser, niti sam pro-vakser, ja sam za mogućnost izbora", izjavio je Novak Đoković za emisiju 60 minuta.

Podsećanja radi, Novak će se treninzima vratiti 10. decembra, kako najavljuje njegov kondicioni trener, a prvi egzibicioni meč bi trebao da ima sa Alkarazom 27. decembra, nakon čega će učestvovati na Junajted kupu u Pertu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.