Đoković od 5. novembra ponovo na tronu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2012, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković od 5. novembra ponovo na tronu

Srpski teniser Novak Đoković od 5. novembra vratiće se na prvo mesto ATP liste zahvaljujući promenama u sistemu bodovanja.

ATP je odlučio da uskladi termine takmičenja naredne godine u okviru kojih će biti izbrisani bodovi sa tunrnira u Bazelu, Londonu i Parizu.Na osnovu toga Rodžer Federer >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će ostati bez 3.000 poena, Đoković bez 560 poena, pa će srpski teniser, koji u ovom trenutku zaostaje 195 poena za Švajcarcem, 5. novembra izbiti na prvo mesto.Novak Đoković je u u 2012. godini osvojio najviše poena od svih tenisera na listi i pet puta podizao pehar - na Australijan Openu, Mastersima u Torontu, Majamiju i Šangaju i turniru iz kategorije 500 u Pekingu.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Federer

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.