Đoković obećao Crnogorcima da će upisati prava u Beogradu

Izvor: Njuz.net, 20.Okt.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković obećao Crnogorcima da će upisati prava u Beogradu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
...

JASENOVO POLJE, 20. oktobar 2012, (Njuz) – Najpoznatiji srpski sportista Novak Đoković posetio je rodno mesto svojih predaka, Jasenovo polje kod Nikšića i prisustvovao osveštanju hrama svetog Arhangela Mihajla. Tom prilikom, obećao je prisutnima da će, kao i većina Crnogoraca, u nekom životnom dobu, upisati Pravni fakultet Beogradskom univerzitetu.

- Upisaću prava, čim mi vreme bude dozvolilo da završim u roku – rekao je Novak, dodavši da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << zna da završetak fakulteta u roku nije karakterističan za studente iz Crne Gore – Proteklih godina imao sam mnogo obaveza, inače bih ja odavno bio na Pravnom fakultetu, kao što su to činili mnogi moji preci i sunarodnici.
Ova odluka naišla je na oduševljenje prisutnih, koji su se okupili da vide jednog od najboljih tenisera na svetu, kao i da uzmu autogram od Novaka i Srđana Đokovića.
Mitropolit Amfilohije Radović pozdravio je Novakovu odluku da upiše prava, naglašavajući da je važno da ljudi ne zaborave odakle potiču i da ne odstupe od puta svojih predaka.
Uroš Bogdanović
Inspiracija: Novak poručio da će naučiti da svira gusle
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.