Đoković o Mariju: Šokiran sam, tužno je...

Izvor: RTS, 11.Jan.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković o Mariju: Šokiran sam, tužno je...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je da ga je veoma iznenadila najava Britanca Endija Marija da će uskoro završiti karijeru zbog povrede kuka.
Mari je kroz suze otkrio da će Otvoreno prvenstvo Australije možda biti njegov poslednji turnir.

"Iskreno, nisam znao za Endijevu najavu. Uh, ne znam šta bih rekao, previše... To je šok. Ista smo generacija i tužno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je videti kroz šta prolazi poslednjih godina. Znam kako se oseća, imao sam i ja povredu lakta, s tim da je njegova povreda teža", rekao je Đoković, a prenosi portal Tennis Actu.
Novak je velikom rivalu, ali i prijatelju, poželeo da sa porodicom uživa u budućnosti.
"On je veliki šampion, moj prijatelj, odrasli smo zajedno i odigrali smo toliko neverovatnih mečeva širom sveta. Tužno je reći da će igrati verovatno poslednji Australijan open", kaže Novak.
Đoković
u napadu na rekordnu, sedmu titulu u Melburnu kreće mečom protiv Amerikanca Mičela Krugera, dok se Mari sastaje sa Špancem Robertom Bautistom Agutom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković o povlačenju Mareja: Šokiran sam

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2019

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković priznao je da ga je veoma iznenadila najava Britanca Endija Mareja da će uskoro završiti karijeru zbog stalne povrede kuka i poručio da mu je žao zbog toga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Marej šokirao i rastužio Noleta

Izvor: Mondo, 11.Jan.2019

"Znamo se od malena i odigrali smo toliko neverovatnih mečeva širom sveta. Tužno je reći da će se igrati verovatno poslednji Australijan open", izjavio je Novak Đoković povodom najave Endija Mareja da uskoro završava karijeru...Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je da ga je veoma...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.