Đoković priredio ogromnu čast najvećim fanovima VIDEO

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 09:39

Đoković priredio ogromnu čast najvećim fanovima VIDEO

Novak Đoković osvajanjem Rolan Garosa zlatnim slovima upisao se u istoriju sporta.

Osvojio rekordnu, 23. grend slem titulu u karijeri i tako postao je teniser sa najviše trofeja sa najvećih turnira.

U finalu Rolan Garosa je savladao Kaspera Ruda sa 3:0 u setovima i došao do svog trećeg "Kupa musketara", čime je postao prvi ikada koji je najmanje po tri puta osvajao svaki od Slemova.

Ceo svet poklonio se Novaku Đokoviću, a veliki trijumf vredan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istorije znao je da proslavi i sa vernim navijačima.

Džuli, verna navijačica spskog tenisera, imala je posebnu privilegiju posle finala u Parizu.

Kao neko Đokovića redovno prati na turnirima, Džuli je posle finala proslavila titulu sa najboljim na svetu, a on joj je dao "Kup musketara" posle čega je usledilo zajedničko fotografisanje.

"Hvala mnogo Novaku što mi je dao da držim trofej. Privilegija i čast. Ti si jedan i jedini GOAT. I na terenu i van njega", napisala je Džuli.

Đoković je usrećio još jednog svog velikog obožavaoca.

Svoj šampionski reket je dao navijaču iz Londona koji je bio na svim GS turnirima koje je naš teniser osvojio.

Svih 23.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski mediji o Đokoviću: "Od Zemlje do Meseca", "Niko kao on"

Izvor: B92, 12.Jun.2023

Novak Đoković osvajanjem 23. grend slema postao je besmrtan...Pobedom u finalu Pariza protiv Kaspera Ruda vratio se na prvo mesto, ali postati prvi teniser koji je u svojoj karijeri osvojio najmanje tri puta svaki slem...Pre njega samo su to uspele teniserke Margaret Kort, Štefi Graf i Serena Vilijams...Đoković...

Nastavak na B92...

Britanski Gardijan o Đokoviću nakon pobede na Rolan Garosu: Njegovi trofeji nisu podjednako vredni zato što je Novak fizički dominantan

Izvor: Danas, 12.Jun.2023

Osvajanjem Rolan Garosa, svoje 23. titule na grend slem turnirima, Novak Đoković je prvi put u karijeri postao teniser sa najvećim brojem trofeja na četiri najvažnija turnira.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.