Đoković na koncertu Nemanje Radulovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković na koncertu Nemanje Radulovića (FOTO)

Srpski teniser završio mini-odmor.

Novak Đoković je prisustvovao koncertu ozbiljne muzike na Kolarcu. Nole je ranije danas stigao u Beograd sa Kopaonika gde se skijao nekoliko dana posle igranja za Srbiju u meču Dejvis kupa protiv Rusije. Đoković je na koncert violiniste Nemanje Radulovića stigao u pratnji brata Marka i majke Dijane, a nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao da prođe nezapaženo među prisutnima.

Just met Novak Djokovic at a symphony concert... and he sat so close to us!!! I'm soooo hyped  pic.twitter.com/3aC7v75Z1G

— 4erepawko (@4erepawko) 07. фебруар 2017.

Nole nije propustio priliku da odsluša slavnog violinistu Nemanju Radulovića (31), koji gradi izuzetno uspešnu međunarodnu karijeru, tradicionalno nastupa na Kolarcu, na Dan Velike dvorane koja je svečano otvorena 4. februara 1932. godine, a Novak je posetio drugi koncert. Na programu su bila klavirska trija Rahmanjinova i Hajdna dok su u drugom delu koncerta biti izvedena odabrana dela Johana Sebastijana Baha. Nemanja je koncertu nastupao zajedno sa dugogodišnjim saradnicima i prijateljima sa kojima deli scenu: orkestrom “Double Sens”, violinistkinjom Tijanom Milošević (u Bahovom duplom koncertu), Majom Bogdanović na violončelu i pijanistkinjom Lor Favr Kan.

Posebno mi je bilo milo što vidim šampiona reketa @DjokerNole kako daje podršku šampionu violine Nemanji Raduloviću.

— Una Ratković (@UnaUnPaso) 07. фебруар 2017.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Dejvis kup

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema razloga za zabrinutost: Evo ko čuva Novaka Đokovića (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2017

Posle uspešno odrađenog Dejvis kupa Novak Đoković je iskoristio priliku da deo slobodnog vremena provede na Kopaoniku...Trenutno drugi teniser sveta podsetio se na detinjstvo kada je dane provodio na skijaškim stazama najpoznatnijeg zimskog centra u Srbiji. Iako odlično barata i skijama Novakov...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.