Đoković maestralno do finala u Šangaju

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković maestralno do finala u Šangaju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Šangaju, pobedivši Endija Marija sa 6:1, 6:3. U finalu će igrati protiv Ž. V. Conge koji je u tri seta eliminisao Rafaela Nadala.

Bio je ovo 29. međusobni okršaj njih dvojice. Đoković je odigrao savršen meč protiv potpuno indisponiranog protivnika i završio ga za samo 67 minuta igre.

Srpski teniser nije izgubio ni set još od finala US opena, a sada uspeo da obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 13. uzastopno finale.

Đoković je u prvom setu za samo 26 minuta uz tri brejka prosto oduvao Britanca, onda je napravio mali predah, dopustivši Mariju brejk u prvom gemu nastavka meča.

Međutim, to je bilo sve od takmičarskog tenisa – brzo se vratio, nanizao četiri gema i rutinski priveo meč kraju. Imao je ukupno 17 direktnih poena i sedam neiznuđenih grešaka, dok je destruktivni Mari bio u debelom minusu – 9:30.

Novak će u finalu igrati protiv Žo-Vilfred Conge koji je u tri seta eliminisao Rafaela Nadala. Srpski teniser vodi protiv Francuza sa 13:6 u međusobnim mečevima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.