Đoković maestralnom igrom do finala Šangaja

Izvor: Politika, 17.Okt.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković maestralnom igrom do finala Šangaja

Novak Đoković u polufinalu ubedljivo savladao Britanca Endija Mareja sa 6:1, 6:3.

ŠANGAJ – Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao s u finale Mastersa u Šangaju pošto je danas u drugom polufinalu ubedljivo savladao Britanca Endija Mareja sa 6:1, 6:3.

Đoković je maestralnom igrom protiv drugog igrača sveta otvorio vrata finala Šangaja u kojem će se sastati sa Francuzom >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Žoom Vilfredom Congom koji je bio bolji od Španca Rafaela Nadala sa 2:1 u setovima.

Najbolji srpski teniser odigrao je skoro savršen meč u kojem je Marej samo statirao.

Ovo je bila 20. pobeda Đokovića od 29 mečeva, koliko je odigrao sa Marejem u karijeri.

Đoković je u prvom setu za samo 25 minuta uz tri brejka prosto oduvao Britanca, onda je napravio mali predah - dopustivši Mareju brejk u prvom gemu nastavka meča, da bi brzom i preciznom igrom do kraja „šetao” Britanca nanevši mu jedan od najubedljivijih poraza u karijeri.

Finale Đoković - Conga igra se u nedelju.

Srpski teniser vodi protiv Francuza sa 13:6 u međusobnim mečevima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

I Britancima jasno: Đoković je klasa!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2015

Srpski as Novak Đoković po 20. put je pobedio Endija Mareja (Škot ima devet trijumfa). Za razliku od nekih drugih mečeva, kada su fanovi Škota imali opravdanje za neuspeh, posle duela u polufinalu Mastersa u Šangaju i njima je jasno - Srbin je klasa! Posle pobede Noleta, na Tviteru su se pojavili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.