Đoković još nije odlučio hoće li igrati na US Openu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 15:16

Đoković još nije odlučio hoće li igrati na US Openu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, uprkos tome što se nalazi na listi učesnika, još nije doneo potvrdio nastup na US Openu, saopšteno je danas.

Organizatori gren slema u Njujorku veruju da će "svetski broj 1" nastupiti na turniru i dati mu na značaju, s obzirom na to da je Rafael Nadal odustao, a da je Rodžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Federer povređen.

Iz Đokovićevog tima ističu da će, čim bude doneta odluka, obavestiti javnost. US Open planiran je od 31. avgusta do 13. septembra.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nju Jork,   Rafael Nadal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković još nije odlučio da li igra u Americi

Izvor: RTS, 05.Avg.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, uprkos tome što se nalazi na listi učesnika, još nije potvrdio nastup na Ju-Es openu. . Organizatori gren slema u Njujorku veruju da će "svetski broj 1" nastupiti na turniru i dati mu na značaju, s obzirom na to da je Rafael Nadal...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.