Đoković je najveći favorit na Rolan Garosu

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 10:33

"Đoković je najveći favorit na Rolan Garosu"

Australijski teniser Džon Milman rekao je da je Novak Đoković najveći favorit za osvajanje Rolan Garosa.

Najbolji teniser sveta nije na najbolji način počeo sezonu na šljaci, izgubio je u trećem kolu Monte Karala, a u petak ga je u četvrfinalu tunira u Bajanluci eliminisao Dušan Lajović.

Dan kasnije stigla je zvanična informacija da Novak neće igrati na mastersu u Madridu, ali Milman smatra da Srbin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima najveće šanse da osvoji grend slem u Parizu.

"Moj izbor ide ovako - Novak Đoković, Karlos Alkaras, i Rafael Nadal. Ako Nadal ne igra u Rimu, Janik Siner je na trećem mestu", napisao je Milman na Tviteru.

"Mislim da još uvek nismo videli najbolji Novakov tenis na šljaci. OČekujem ga na vrhunskom nivou u Rimu. I sam je rekao u prošlosti da dostiže optimalnu formu u italijanskoj prestonici“, rekao je Milman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.