Izvor: RTS, 22.Jan.2022, 21:15

"Đoković je najbolji u istoriji i dobrodošao je u Roterdam"

Direktor turnira u Roterdamu Ričard Krajiček rekao je da je svetski broj jedan dobrodošao na turnir u Holandiji i dodao da smatra da je srpski teniser najbolji u istoriji.
Novak Đoković, zbog već poznatih peripetija sa australijskom vladom, ne učestvuje na prvom grend slemu u sezoni, verovatno neće moći da igra ni na Rolan Garosu, kao ni na masersima u Indijan Velsu i Majamiju, pa mu se otvara mogućnost da zaigra u Roterdamu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Đoković je uvek dobrodošao u Roterdam. Svake godine šaljemo pozivnicu njegovom menadžeru, tako da Novak zna da je dobrodošao. On uvek u februaru ide na skijanje, kako bi se odmorio od Australijan opena, ali ove godine će situacija biti drugačija", rekao je na promociji turnira u Roterdamu direktor Ričard Krajiček.
Nekadašnji osvajač Vimbldona rekao je da gleda sportsku stranu svega i da bi mu bila velika čast da Novak učestvuje na turniru koji se igra od 7. do 13. februara.
"Svako ima pravo da se vakciniše ili ne. Mi smo sportski događaj i sa sportske strane bilo bi nam drago da Novak učestvuje na turniru. Već godinama pričam da će Novak biti najbolji u istoriji i čast mi je da mu poželim dobrodošlicu", rekao je Krajiček.
Đoković je jednom u karijeri učestvovao na turniru u Roterdamu i to daleke 2010. godine.
Ove godine u Roterdamu će igrati 11 od 20 najboljih tenisera sveta, uključujući i svetskog broja dva Danila Medvedeva.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

„Niko nije veći od turnira“: Hoće li Novak ponovo igrati AO?

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2022, 11:19

Direktor Australijan opena Kreg Tajli nada se da će Novak Đoković moći naredne godine da učestvuje na prvom grend slemu u sezoni, dok je premijer Viktorije Danijel Endrjuz istakao da će srpski teniser morati da se vakciniše ukoliko namerava da se takmiči.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.